Ha nem hallottál volna még a Roberto Chili-ről, eláruljuk, hogy pécs legrégebbi chili-termesztőiről beszélünk. De beszéljen róluk ez a kis riport a PécsMa-tól:
Na, az ő saját termesztésű paprikáik kerülnek majd a Bárány ételeibe. A vacsora alatt Norbi bemutatja ezeket a chiliket, és egy kis betekintést ad ebbe a világba.
A fogadó mesterszakácsa, Pap Zoli azt mondja, nem kell félni a vacsorától senkinek, az ételsorból az is ki fog derülni, hogy a chili-nek nem (csak) az a lényege, hogy csípjen, hanem meglepően izgalmas és széles ízskálát képvisel. Az ételek csípőssége a csípős ételeket nem kedvelőknek is tűréshatáron belül maradnak, a keményebbek pedig beállíthatják maguknak a hőfokot.
Az ételsor a következő lesz:
- Kapros harcsa royal kovászos uborkával, Tabascoval
Borajánlat: Prantner Chardonnay
- Kukorica krémleves kacsamájjal, Infinity chilivel
Borajánlat: Prantner Rose
- Konfitált sertés oldalas rozmaringos burgonyával, chilis karottával, Long Slim Cayane paprikával
Borajánlat: Prantner Kékfrankos
- Chilis csokoládé desszert Habaneros eperrel
Borajánlat: Prantner Cabernet Sauvignon
A 4 fogásos vacsora borokkal együtt 5.990 ft/fő
A részvételhez előzetes asztalfoglalás szükséges, foglalásod a 30/916-47-55, vagy a 82/527-600 számon jelezd!
A robertos srácok amúgy a házigazda szerepben sem kezdők már, a pécsi Balkán Bisztró vendégeinek már volt szerencséjük megismerni őket: