2016. 06. 03., Péntek, 10:49

Ez csípni fog! - Chili vacsoraestet tart a Bárány Fogadó

Nagyon izgalmas eseménnyel rukkolt elő a Bárány Fogadó. Kaposváron első alkalommal vehetünk részt olyan vacsoraesten, melynek témája a chili. A gasztronómiai élmény mellett a chili iránt komolyabban érdeklődők is megkapják a magukét június 10-én, hiszen a legismertebb pécsi chili brand, a Roberto Chili képviseletében Raffai Norbi lesz az est házigazdája.

Ha nem hallottál volna még a Roberto Chili-ről, eláruljuk, hogy pécs legrégebbi chili-termesztőiről beszélünk. De beszéljen róluk ez a kis riport a PécsMa-tól:

Roberto Chili a weben

Na, az ő saját termesztésű paprikáik kerülnek majd a Bárány ételeibe. A vacsora alatt Norbi bemutatja ezeket a chiliket, és egy kis betekintést ad ebbe a világba.

A fogadó mesterszakácsa, Pap Zoli azt mondja, nem kell félni a vacsorától senkinek, az ételsorból az is ki fog derülni, hogy a chili-nek nem (csak) az a lényege, hogy csípjen, hanem meglepően izgalmas és széles ízskálát képvisel. Az ételek csípőssége a csípős ételeket nem kedvelőknek is tűréshatáron belül maradnak, a keményebbek pedig beállíthatják maguknak a hőfokot. 

Az ételsor a következő lesz:

  • Kapros harcsa royal kovászos uborkával, Tabascoval

Borajánlat: Prantner Chardonnay

  • Kukorica krémleves kacsamájjal, Infinity chilivel

Borajánlat: Prantner Rose

  • Konfitált sertés oldalas rozmaringos burgonyával, chilis karottával, Long Slim Cayane paprikával

Borajánlat: Prantner Kékfrankos

  • Chilis csokoládé desszert Habaneros eperrel

         Borajánlat: Prantner Cabernet Sauvignon

A 4 fogásos vacsora borokkal együtt 5.990 ft/fő 

A részvételhez előzetes asztalfoglalás szükséges, foglalásod a 30/916-47-55, vagy a 82/527-600 számon jelezd!

A robertos srácok amúgy a házigazda szerepben sem kezdők már, a pécsi Balkán Bisztró vendégeinek már volt szerencséjük megismerni őket:

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: