Mert valljuk be, egy piac lángosos nélkül olyan, mint sör hab nélkül, vagy horgászni sör nélkül - csakhogy kedvenc italozós hasonlatainkkal éljünk - így ez igenis egy fontos és felelősségteljes szolgálat.
A Lángos Gyár pár hete nyitott a régi lángosos helyén, és néhány perc beszélgetés valamint egy lángos elfogyasztása után elmondhatjuk, egész biztosan méltó utódja lesz az egykori piaci kedvencnek.
Idő szűkében sajnos nem végezhettünk mélyreható vizsgálatot a lángoskínálaton, de az ajándéklángos és a kedves tulajdonos így is több meglepetéssel szolgált. A minőségben kompromisszumot nem ismerő hozzáállás mellett jó pont, hogy kovásszal-tejjel készül a tészta, mindenképp egyedi a pálmaolaj használata, és még meglepőbb, hogy szinte egy csepp sem maradt belőle a papíron.
A kínálat behatóbb tanulmányozását egyelőre rátok bízzuk, mi pedig alkalomadtán visszatérünk egy jóféle lángostesztre!
Nagy kaposvári lángostesztünket olvastátok?