Az október elején megújult belsővel és konyhai koncepcióval jelentkező Bárány Fogadó továbbra sem ül a babérjain, és most egy különleges vacsoraesttel igyekszenek színt vinni a kaposvári gasztronómiába.
Október 23-án a 2008-ban a Bocuse d'Or világhírű szakácsversenyén nevezett magyar csapat két mesterszakácsa áll a serpenyők mögé, hogy a verseny után 12 évvel újra együtt mutassák meg mit tudnak. A nevezett mesterszakácsok Kovács Sándor, a Bagatell Étterem olimpiai aranyérmese és világbajnoka, valamint Pap Zoltán, a Bárány Fogadó ifjúsági világbajnoka.
Október 23-án a két Bocus d'Or versenyző mellett a két étterem két munkatársát, Kecskeméti Krisztiánt és Tapaszti Adriánt is az ízfelelősök között tudhatják a fogadó vendégei. Az 5 fogásos menü a 2008-as verseny fogásaiból inspirálódik, míg az alapanyagok a Zselicből érkeznek. Minőségi italokban nem lesz hiány, a Balaton mindkét oldaláról érkeznek vendég borok.
További részletekért kattintsatok az esemény Facebook oldalára!