A szerdától életbe lépő járványügyi szigorítások minden kaposvári éttermet lépésre kényszerített, legtöbbjük átáll a kiszállításra, a rafkósabbak kreatív koncepcióval igyekeznek színt vinni az előttünk álló hónapok palettájára. Két egykori osztálytárs, a Bárány Fogadó és a Grillbecue üzletvezetői közös brand-et hoztak létre, melyből nemcsak ők, de a vendégek is profitálhatnak.
Akár a házias ízeket, akár az amerikai stílust kedvelitek, a GrillBari névvel sokat találkoztok majd a következő időszakban. A két vendéglátó egység ugyanis egy igazán különc kooperációt hozott tető alá: Zoli a magyar konyha klasszikus ízeit, Petya a szaftos-füstös amerikai grillkonyha fogásait dobta a GrillBari közös kosarába.
Hétfőtől a saját kanapétokon is élvezhetitek a duó étlapját a Netpincér közreműködésével, a tévénézős gasztro élmény pedig az italválasztékkal válik teljessé, mely alkoholos italokkal egészül ki. De nézzük a fúziós ételsort, amiről nincs ember aki ne tudna egy jó ebédet vagy vacsit választani:
Hétfőtől tehát GrillBari egészen az ajtódig, naponta 11-től 21-ig!